Ontdek de wereld van kunst tijdens onze vierde zomerexpositie. Voor een periode van vijf weken opent de monumentale Gehoorzaal in Den Dolder haar deuren om een unieke tentoonstelling te presenteren met een scala aan disciplines , variërend van mozaïek, schilderkunst en beeldhouwen tot fotografie, textiel, grafiek en zelfs 3D-geprinte kunstwerken.

De Gehoorzaal in Den Dolder wordt gedurende de periode  16 juli tot en met 13 augustus omgetoverd tot een omgeving waar kunstwerken centraal staan.

De stichting P’Arts , die al 30 jaar bestaat, heeft met zorg een selectie gemaakt van werken , die de diversiteit en schoonheid van kunst in de breedste betekenis van het woord weerspiegelen.  Deze zomerexpositie biedt u de gelegenheid om kunst in haar meest bescheiden en diepgaande vorm te ervaren.

Wij nodigen u uit om de Gehoorzaal in Den Dolder te bezoeken. De expositie wordt feestelijk geopend op zondag 16 juli vanaf 14.00 uur. Elke week zijn er gastkunstenaars uit Den Dolder , die hun werk op de achterwand van de galerie tonen.

Op de zondagen is de galerie open van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Muzikale omlijsting tijdens de opening wordt verzorgd door de “ideale maten” een groep muzikanten uit Rotterdam.

P’Arts kunstenaars : Liz van Munster, Eric Lugtigheid, Peter de Keijzer,  Elzelien Jansen, Ada de Groot, Narziss Goldmund, Hans Doortmont, Marga Damman

Gastexposanten: Atelier Cultureel Centrum De Kameel Den Dolder, Gea Schmidt, Nanny Vriens, Gera Hoogland, John Panders, Ivo de Groot.