In het weekend van 22 en 23 oktober is de expositie ‘Uitspattingen’ te zien in de Gehoorzaal in Den Dolder.  Cursisten van de Academiegroep van KunstenHuis Idea tonen hun werk in deze diverse tentoonstelling!

Het afgelopen jaar werkten cursisten van de Academiegroep toe naar deze expositie. De Academiegroep onder begeleiding van Maaike Kramer is een bijzondere groep binnen het cursusaanbod van KunstenHuis Idea. In deze groep zitten deelnemers die verdieping zoeken in hun beeldende praktijk. In de groep bespreken ze maandelijks hun vorderingen en ontwikkelingen. De groep vormt zo een reflectiemoment en een inspiratiebron voor ieders artistieke proces. Er wordt aandacht besteed aan concepten, het ontwikkelen van een eigen beeldtaal en de presentatie van beeldende kunst. Het bekijken en bespreken van elkaars werk zorgt zo voor meer diepgang en vooruitgang binnen het werk van de cursisten.

Het levert een hele gevarieerde expositie op, die geen overkoepelend thema kent maar juist het individuele maakproces in beeld brengt. Installatie, sculptuur en tekeningen wisselen elkaar af. Kom de uitspattingen van de academiegroep bekijken op 22 of 23 oktober van 11.00 tot 17.00 in de Gehoorzaal in Den Dolder!

De expositie wordt feestelijk afgesloten op 23 oktober om 16.00, in de Gehoorzaal in Den Dolder aan de Vijverhof.

Voor meer informatie neemt u contact op met Jacomijn van Kempen, communicatie afdeling Beeldende Kunst, jvankempen@kunstenhuisidea.nl of 0631238818.

Afke Dam
Caroline van Eijsden

Ike Smitskamp

Kees van der Velden