Clarissa Vis

MIJN WERK
Mijn werk gaat over mensen een plek geven, zowel op vrolijke als verdrietige plekken, zowel levenden als doden. Een plek geven betekent voor mij mensen en kinderen zien en horen in al hun verscheidenheid en begeleiden in hun beeldende proces om het onzichtbare zichtbaar te maken. Ik wil mensen uitdagen écht goed te kijken, niet alleen met de ogen, maar vooral met hun hart; zo wordt het onzichtbare zichtbaar.

Als grafisch ontwerper houd ik mij bezig met ontwerpen en toepassingen van tekst en beeld, zoals logo’s, huisstijlen, websites, boeken, affiches.

Als beeldend kunstenaar schrijf ik poëzie en notities, fotografeer ik, maak ik collages, schilder ik en maak ik ruimtelijk werk en decorkostuums.

Tijdens mijn werk als BIK-Kunstenaar ontwikkel en geef ik kunstprojecten op scholen (oa via Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur, Hilversum), werk ik in de GGV Zeist (Gesloten Gezinsvoorziening in het Detentiecentrum Zeist), verzorg ik beeldend naschools aanbod (Meander Omnium Zeist), en geef ik kunstworkshops op festivals of feesten en in mijn eigen atelier op de W.A. Hoeve in Den Dolder.

Nieuwsgierig? Van harte welkom om kennis te maken om mij en mijn werk te leren kennen!

Opleiding: – Grafische Vormgeving, Academie Minerva in Groningen (1990-1996)
– Cooper Union for the advancement of Science and Art in New York, USA (1995)
– BIK (Beroepskunstenaar In De Klas) aan de ArtEZ Academie in Zwolle (2011-2012)
– Training ‘Duurzaam ondernemen & produceren’ bij Dutch Design in Development (2017)

Contact
Privéadres: Nepveulaan 91, 3705 LC Zeist
Werkadres: Zolder Linnenhuis op de W.A. Hoeve Den Dolder
Ateliernummer: 14
Telefoonnummer thuis/mobiel: 06-14249072
Email: info@zeevisontwerp.nl
Website: Is momenteel under construction
Social media: Facebook: Zeevis Ontwerp