Zubayda Agterhof is een kind van kunstenaars en ze durft om gewaagde, kleurrijke composities te maken. Het is popart die je in huis wil hebben.

Aan de basis van Zubayda Agterhof schilderijen en beelden staat bijna altijd een dier, een bekend karakter of een skull. De Zubayda Agterhof beelden hebben door die dieren een hoog knuffelgehalte, maar dat geldt ook zeker voor een schilderij van haar hand. De kleuren spatten werkelijk van het doek of het beeld af. Hierdoor wordt een Zubayda Agterhof schilderij en beeld extra bijzonder, vrolijk en uniek.

Zubayda Agterhof begon al jong met schilderen van dieren. Het liefst zo realistisch mogelijk, maar wel met een Zubayda sausje, zoals een abstracte achtergrond of een meer surrealistisch, fantasierijk tintje.

In ieder Zubayda Agterhof schilderij komt wel een vleugje goud voor. Dit geeft de schilderijen een persoonlijke toets, maar ook een extra chique uitstraling. Het combineert ook zeer goed met de felle en vrolijke kleuren die in Zubayda Agterhof schilderijen zeker niet ontbreken.

https://zubaydaagterhof.com/