Via mijn kunst streef ik ernaar bij te dragen aan schoonheid, even stil te laten staan bij dat ene aspect van het leven, dat raakt en ontroert. Misschien zelfs zijn waarheid onthult.

Daar waar ik ruim 30 jaar strakke lijnen en scherpte gebruikt heb om mijn zakelijke opdrachten en portretten op een zo authentiek en creatief mogelijke manier te interpreteren, creëer ik mijn fotografische kunst door het maken van vloeiende bewegingen. Mijn werken karakteriseren zich door de unieke stijl van fotograferen, waarin beweging uitdrukking geeft aan de energieën en emoties. Mijn kunst is geïnspireerd op een gepassioneerd leven en de balans die iedereen hierin probeert te vinden, ik transformeer alledaagse objecten met passie tot kunst.

“Without movement there is no Life… We should use our energy to the fullest.” – Ai Qing-