Na een maandenlange sluiting opent Galerie P’Arts weer haar deuren van haar expositieruimte!

In het weekend van 29 en 30 mei exposeren vijf kunstenaars hun werk in “De Gehoorzaal”.

Elisabeth Copijn exposeert met de hand opgebouwde vaas- en schaalplastieken met zelf ontworpen glazuren. Zij is lid van de Biltse Kunstkring BeeKk en GSA te Hilversum.

Maria de Waard exposeert haar veelal gelaagde abstracte schilderijen gebaseerd op thema’s als landschappen en ruimtes. Haar werk in acryl en olieverf valt op door het kleurgebruik. Zij volgde enkele jaren de kunstopleiding Artibus,Utrecht en de Malschule van Hans Aenis, Basel.   Zij is verbonden met de CultuurHoek Driebergen.

Marc Brussee  vond na een reeks van creatieve opleidingen op grafisch, fotografisch, pedagogisch therapeutisch en kunsthistorisch vlak zijn passie in het beeldhouwen aan de ‘School for Sculpture and Design’ in Zuid Engeland. Sinds 1994 heeft het beeldhouwen hem niet meer losgelaten en ontwikkelde hij zich via eigen werk, opdrachten en exposities tot zelfstandig beeldhouwer. Zijn passie deelt hij in exposities en geeft hij door in zijn cursussen.

Liz van Munster heeft haar opleiding op de fotovakschool in Amsterdam afgerond. Via de fotografie is zij op latere leeftijd gaan schilderen. Door middel van verschillende technieken is zij in haar werk op zoek naar licht. Via allerlei lagen acryl- en olieverf komt zij tot resultaat.

Hans Doortmont schildert met acryl en af en toe met olieverf. Zijn favoriete techniek is het gieten met verdunde acryl verf. Blauw is nog steeds de kleur die hij het meest gebruikt. Hij exposeert nu, na vele omzwervingen, het meest in de Gehoorzaal in Den Dolder. Zijn opleiding genoot hij aan de academie voor Beeldende vorming in Amsterdam. Op het ogenblik is hij bestuurslid van de schildersvereniging  De Toets in Zeist en de kunst Stichting P’Arts in Den Dolder.