Ontdek de veelzijdige kunstwerken van Eric Lugtigheid!

Eric Lugtigheid is een kunstenaar met vele talenten. Hij beheerst de disciplines van beeldhouwen, schilderen, digitale en grafische kunst. Na zijn kunstacademie heeft hij zich voornamelijk gericht op het ontwerpen van meubels en interieurs. Maar nu heeft zijn oude liefde voor kunst hem weer in zijn greep. De afgelopen drie jaar heeft hij een indrukwekkende inhaalslag gemaakt en het ene meesterwerk na het andere gecreëerd.

Lugtigheid gebruikt diverse technieken en materialen om zijn abstracte kunstwerken te realiseren, die de verbeelding prikkelen. Een van zijn belangrijkste inspiratiebronnen is de capsulevorm, die een prominente rol speelt in zijn werk. Hij is gefascineerd door de eenvoudige, maar krachtige vorm van de capsule en de mogelijkheden die het biedt voor manipulatie en transformatie naar nieuwe vormen en texturen.

Met enthousiasme experimenteert hij met verschillende technieken en materialen. Hij maakt gebruik van CadCam-software, 3D-printers en computergestuurde freesmachines. Daarnaast schrijft hij zelf generatieve software om zijn kunstwerken tot leven te brengen.

Als kunstenaar is Lugtigheid voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen om grenzen te verleggen. Zijn werk is uniek en kenmerkt zich door een geheel eigen beeldtaal. Hij hoopt anderen te inspireren en uit te dagen om de wereld op nieuwe en creatieve manieren te ontdekken.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Eric Lugtigheid en geniet van zijn bijzondere kunstwerken. Kom langs en laat je verbeelding de vrije loop!

Opening 30 juni, 19:30 uur

Openingstijden 1 juli t/m 9 juli op zaterdag en zondag van 12 tot 18 uur, en op afspraak (06 2222 40 55)

Eric Lugtigheid (@lugtigheid) • Instagram-foto’s en -video’s