Lucia van der Velden

Ik werk met klei, hou van tekst & humor. Op dit moment maak ik voornamelijk Tekstschalen met eigen tekst, gedichten of teksten van en voor anderen, ook in opdracht. De letters van de antieke letterstempels van mijn grootvader, worden stuk voor stuk in de klei gedrukt, een geduldwerkje.
Mijn kleine Tekstkommetjes hebben via de Kunstroute en Kunstmarkten al vele mensen bereikt, altijd weer goed voor een glimlach!
Naast de Tekstschalen maak ik vrij werk en ben recent de richting van model boetseren op gegaan, andere tak van sport maar de handen blijven in de klei 😉

Contact

Werkadres: Willem Arntsz Hoeve, Dolderseweg, 3734 BN Den Dolder
Ateliernummer: P’Arts atelier 9
Telefoonnummer:06-13431104

Email: lucia_vandervelden@hotmail.com
Website: www.luciavanderveldenkeramiek.blogspot.com
Social media: www.facebook.com/VanDerVeldenKeramiek