ART Absoluut

Absoluut, een eigenzinnige Amersfoortse galerie van en door kunstenaars, heeft geen vaste expositieruimte. We zoeken dan ook de mooiste plekjes in Amersfoort en daarbuiten om onze kunst te tonen. In mei is dat Den Dolder!

Met onze expositie ART Absoluut in de Gehoorzaal tonen we de keuze van de kunstenaars. We zijn benieuwd wat jij als bezoeker ervan vindt. Daarom zullen alle expositiedagen kunstenaars aanwezig zijn.

Deelnemers: Willy Schut, Ton van der Pal, Susan Koopman, Mieke Elzinga, Marjolein Tönis, Marijke van der Made, Magdalena de Coninck, Leonore Dorigo, Leon Turpijn, Kedo Erné, Franz Hazelzet, Carolien Magnus.

De opening en omdat we er zo ontzettend blij van worden: zaterdag 21 mei, vanaf 14 uur, West-Europese folkmuziek door Marieke van der Hoek (viool) en Gilbert Hoek van Dijke (trekzak).

Hemelvaartsdag, 26 mei, om 11 uur, Dauwtrappen na het uitslapen! Loop een korte (ca. 2 km) wandeling met gids en kunstpraat. Bij terugkomst een heerlijke krentenbol als beloning (op = op) en natuurlijk ART Absoluut.

De expositie is te zien op 21, 22, 26 – 29 mei 2022.
Openingstijden 12 – 17 uur.
De Gehoorzaal, Vijverhof, Den Dolder.

Carolien Magnus
Franz Hazelzet
Kedo Erné
Leon Turpijn
Leonore Dorigo
Magdelena de Coninck
Marijke van der Made
Marjolein Tönis
Mieke Elzinga
Ton van der Pal
Susan Koopman
Willy Schut